Frørup Smede og Maskinforretning​

Genvex-ventilation sikrer et godt indeklima

Hos Frørup Smede- og Maskinforretning tilbyder vi montering af Genvex-ventilation i boliger, institutioner og erhvervsbygninger. Vi ved nemlig, hvor vigtigt det er at have et godt indeklima. Vores forretning ligger mellem Haderslev og Kolding, og vi kører også gerne ud til kunder uden for disse områder.

Indeklimaet i enhver bygning bør altid være optimalt. Normalvis kræver et sundt indeklima, at du lufter ud flere gange i løbet af en dag. Dog kan dette være svært at huske, hvorfor et Genvex-ventilationsanlæg er en god løsning.

​Anlægget fjerner allergener som støv og pollen fra den friske luft i bygningen, mens varmen fra den luft, der fjernes fra rummet, bliver udnyttet.

Vi dimensionerer, monterer og indregulerer Genvex

I vores forretning har vi stor erfaring med Genvex-ventilationsanlæg, hvorfor vi både kan tilbyde dimensionering, montering og indregulering af anlægget. Vi kan altså ordne det hele for dig, så du kan få et godt og sundt indeklima.

Et dårligt indeklima kan føre til skimmelsvamp og husstøvmider, der kan ødelægge enhver bygning, og som ikke er godt for dit helbred.

​Derfor er det vigtigt, at du sørger for, at indeklimaet er godt i din bolig såvel som på din arbejdsplads.

Ring til os for at få mere at vide

Vi står altid klar til at hjælpe kunder til et bedre indeklima. Med et Genvex-ventilationsanlæg sikres du, at luften omkring dig altid er frisk.

​Desuden udnytter anlægget den varme, der allerede er i rummet, så du kan spare penge på varmeregningen.

Lyder dette som noget for dig, kan du kontakte os på telefon 74 56 83 18 eller på mail mail@frorupsmed.dk. Du er også velkommen til at udfylde formularen her på siden, og så vender vi tilbage med mere information.

Frørup Smede og Maskinforretning ​| Frørupvej 16 | 6070 Christiansfeld | ​Telefon:74 56 83 18