Salg af varmepumpe - fremtidens varmeløsning

Hos Frørup Smede- og Maskinforretning i Christiansfeld, mellem Haderslev og Kolding, har vi specialiseret os i Gastech CTC varmepumper. Dermed får du en kompetent samarbejdspartner, der kan stå inde for leverandørerne, og leverer varmepumpeservice til luft til luft varmepumper, såvel som luft til vand.

Når du benytter os til leverance og installation af varmepumpe, får du altså gode varmepumper, med høj driftsikkerhed, og professionel service.​

Gratis energi fra jordvarmepumper

​Varmepumper er moderne teknologi, der laver "gratis" energi ud af solens stråler, som er vores største naturressource. Der er naturligvis nogle driftsomkostninger i forbindelse med driften af en varmepumpe, men de er meget lave, sammenlignet med andre varmeløsninger. Dertil kommer, at investeringen hurtigt bliver tjent hjem igen, i besparelser på varmeregningen, så alt i alt er en varmepumpe en billig, men effektiv løsning.

Ved salg af varmepumpe kan du vælge mellem forskellige varmepumper. Varmepumpen kan være baseret på luft, gylle eller jord. Jordvarmepumper har den højeste effektivitet, men kræver, at der er et areal til nedgravning af væskefyldte slanger, der kan udnytte den oplagrede energi i det øverste jordlag. Der nedgraves normalt mellem 5-800 meter slange til et almindeligt parcelhus.

God energiudnyttelse gennem luft eller vand

Den anden type varmepumpe er baseret på luft til vand, eller luft til luft, som trækker energi ud af den udvendige luft og bruger energien til at opvarme brugsvand og radiatorvand i tilfældet af luft-til-vand varmepumper. En luft til vand-varmepumpe  har lidt større driftsomkostninger end en jordvarmepumpe. Den energieffektive varmepumpe fra Gastech kan give dig store besparelser på varmeregningen, med en miljørigtig løsning, der giver dig et opvarmet hus, med en brændselsløs varmekilde.

Hvad koster en varmepumpe?

​Vi tilbyder bl.a. salg af varmepumpe, installation af varmepumpe og varmepumpeservice. Udbuddet af luft til vand-varmepumper og luft til luft-varmepumper er stort, og de fås i mange kvaliteter og til forskellige priser. Vi anbefaler og forhandler Danfoss varmepumper, Gastech varmepumper og Vølund varmepumper. Dette skyldes, at servicen fra leverandørernes side, er i topklasse, og det er altid muligt, at fremskaffe reservedele og komponenter. Selvom disse varmepumper, er meget driftsikre, er det rigtig rart, at kunne finde de rigtige dele, ved en eventuel reparation af pumpen.

Kontakt os og hør mere om installation og salg af varmepumpe

Kontakt os på telefon, 74 56 83 18 for at høre mere om montering af varmepumper fra Gastech og service heraf. Har du spørgsmål vedrørende varmepumper er du altid velkommen til at skrive til os på e-mail mail@frorupsmed.dk.

Har du ligeledes brug for vejledning i den mest optimale type og model af varmepumpe eller service på varmepumpe, står vi også altid klar ved telefonen. Vil du have et tilbud på en varmepumpe, så kontakt vores vvs-installatør allerede i dag.

 
 
 
 
Hvordan fandt du frem til Frørup Smede & Maskinforretning


Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Samarbejdspartner​

Frørup smed & Maskinforretning ApS​

Frørupvej 16, 6070 Christiansfeld