Grisevogn og SPF-vogn med individuel opbygning til salg

Et af Frørup Smede- og Maskinforretnings helt store specialområder er opbygning af grisevogn. 

Beliggende i Christiansfeld mellem Haderslev og Kolding, har vi stor erfaring inden for faget, og derfor kan vi også fremstille præcis den grisevogn, SPF-vogn eller kreaturvogn som du ønsker. 

Det er vi meget stolte af. Ud over opbygning af grisevogn efter dine anvisninger, tilbyder vi også salg af brugt grisevogn og andre dyretransportvogne.​

Sæt dit eget præg på din nye grisevogn

Der bliver hos Frørup Smede- og Maskinforretning ikke bygget grisevogne, som ikke er i overensstemmelse med reglerne. Derfor er vores grisevogn til salg også godkendt til transport af SPF-grise. Vores SPF-vogne er selvfølgelig SPF-godkendt. Du kan derfor trygt, bestille din grisevogn hos os.

Udover at vognen er godkendt til at køre, så kan du også få lavet opbygning af grisevogn fra bunden, præcis som du ønsker den. Den bliver bygget fra bunden af biler, og af den grund kan du f.eks. bestemme, om den skal laves med eller uden lift eller andre faciliteter. Hvad er dit behov for dyretransportvogne? Vi er et professionelt smedeværksted der har lang erfaring i opbygning af grisevogne, SPF-vogne og kreaturvogne, og kan derfor vejlede dig i, hvad vognen bør indeholde, samt overholde alle regler og etikker for dyretransport.

Professionel rådgivning om grisevogne​

Vi laver opbygning af grisevogne til avls- og opformeringsbesætninger, med fokus på smittebeskyttelse af dyrene. Har du brug for en dyretransportvogn, så kan vi hjælpe dig, med både opbygning af en kreaturvogn efter lige præcis dit behov, eller køb en brugt grisevogn, blandt vores sortiment af grisevogne til salg.

​Skulle du være i tvivl om, hvordan din grise- eller SPF-vogn skal bygges, så står vi klar med rådgivning til, hvad vi synes, der vil være det mest optimale for dig. Vi anser os selv, som specialister, og derfor giver vi også professionel hjælp og sparring, som du kan benytte dig af, forud for en aftale og tilbud. Vi ønsker et langtidsholdbart resultat for dig, da din fulde tilfredshed, er vores mål. Du kan derfor altid være sikker på, at få den mest hensigtsmæssige løsning til netop dit behov.

Få et godt tilbud på opbygning af SPF-vogn

Kontakt os på telefon 74 56 83 18, for at høre mere om dyretransportvogne, opbygning af kreaturvogne og vores priser, eller skriv til os på e-mail mail@frorupsmed.dk.

Vi står altid klar til, at give dig et uforpligtende tilbud med en god pris på opbygning af dyretransportvogne.​

 
 
 
 
Hvordan fandt du frem til Frørup Smede & Maskinforretning


Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Samarbejdspartner​

Frørup smed & Maskinforretning ApS​

Frørupvej 16, 6070 Christiansfeld