Frørup Smede og Maskinforretning​

Grisevogn med individuel opbygning til salg

​​Et af Frørup Smede- og Maskinforretnings helt store specialområder er opbygning af grisevogn. Beliggende i Christiansfeld mellem Haderslev og Kolding, har vi stor erfaring inden for faget, og derfor kan vi også fremstille præcis den grisevogn eller kreaturvogn, som du ønsker. Det er vi meget stolte af. Ud over opbygning af grisevogn efter dine anvisninger, tilbyder vi også salg af brugt grisevogn og andre dyretransportvogne.

Sæt dit eget præg på din nye grisevogn

Der bliver hos Frørup Smede- og Maskinforretning ikke bygget grisevogne, som ikke er i overensstemmelse med reglerne. Derfor er vores grisevogn til salg også godkendt til transport af SPF-grise. Du kan derfor trygt, bestille din grisevogn, hos os.

Udover at vognen er godkendt til at køre, så kan du også få lavet opbygning af grisevogn fra bunden, præcis som du ønsker den. Den bliver bygget fra bunden af biler, og af den grund kan du f.eks. bestemme, om den skal laves med eller uden lift eller andre faciliteter. Hvad er dit behov for dyretransportvogne? Vi er et professionelt smedeværksted der har lang erfaring i opbygning af grisevogne og kreaturvogne, og kan derfor vejlede dig i, hvad vognen bør indeholde, samt overholde alle regler og etikker for dyretransport.

Professionel rådgivning om grisevogne​

Vi laver opbygning af grisevogne til avls- og opformeringsbesætninger, med fokus på smittebeskyttelse af dyrene. Har du brug for en dyretransportvogn, så kan vi hjælpe dig, med både opbygning af en kreaturvogn efter lige præcis dit behov, eller køb en brugt grisevogn, blandt vores sortiment af grisevogne til salg.

​Skulle du være i tvivl om, hvordan din grisevogn skal bygges, så står vi klar med rådgivning til, hvad vi synes, der vil være det mest optimale for dig. Vi anser os selv, som specialister, og derfor giver vi også professionel hjælp og sparring, som du kan benytte dig af, forud for en aftale og tilbud. Vi ønsker et langtidsholdbart resultat for dig, da din fulde tilfredshed, er vores mål. Du kan derfor altid være sikker på, at få den mest hensigtsmæssige løsning til netop dit behov.

Få et godt tilbud på opbygning af vogne

Kontakt os på telefon 74 56 83 18, for at høre mere om dyretransportvogne og opbygning af kreaturvogne, eller skriv til os på e-mail mail@frorupsmed.dk. Vi står altid klar til, at give dig et godt og uforpligtende tilbud på opbygning af dyretransportvogne.​

 
 
 
 
Hvordan fandt du frem til Frørup Smede & Maskinforretning


Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Frørup Smede og Maskinforretning  |  CVR: 36466448  ​|  Frørupvej 16 | 6070 Christiansfeld  |  ​Telefon: 74 56 83 18​  |  E-mail: mail@frorupsmed.dk

Åbningstider

​Mandag-Torsdag: 7.00-16.00

Fredag:                 7.00-15.00