Grisevogn bygges fra bunden

​​Et af Frørup Smede- og Maskinforretning  helt store specialområder er bygning af grisevogn. Vi har stor erfaring inden for faget, og derfor kan vi også fremstille præcis den grisevogn, som du ønsker. Det er vi stolte af.

Sæt dit eget præg på din nye grisevogn

Der bliver hos Frørup Smede- og Maskinforretning ikke bygget grisevogne, som ikke er i overensstemmelse med reglerne. Derfor er vores grisevogn også godkendt til transport af SPF-grise. Du kan derfor trygt bestille din vogn hos os.

Udover at vognen er godkendt til at køre, så kan du også få lavet din grisevogn fra bunden, som du ønsker det. Den bliver bygget fra bunden af biler, og af den grund kan du f.eks. bestemme, om den skal laves med eller uden lift eller ander faciliteter

Få professionel rådgivning

Skulle du være i tvivl om, hvordan din grisevogn skal bygges, så står vi klar med rådgivning til, hvad vi synes, der vil være det mest optimale for dig. 

Vi anser os selv som specialister, og derfor giver vi også en professionel hjælp, som du kan være tjent med. Vi ønsker et langtidsholdbart resultat for dig. 

​Kontakt

 
 
 
 
Hvordan fandt du frem til Frørup Smede & Maskinforretning


Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Frørup Smede og Maskinforretning ​| Frørupvej 16 | 6070 Christiansfeld | ​Telefon:74 56 83 18