Gasfyr fra det anerkendte Gastech​

​Drømmer du om at spare på varmeregningen i dit hjem? Så er et gasfyr sandsynligvis den rette løsning for dig. Her hos Frørup Smede og Maskinforretning tilbyder vi forskellige former for gasfyr fra det anerkendte mærke Gastech. Som VVS-installatør hjælper vi kunder i og omkring Christiansfeld, Haderslev og Kolding.

Vælger du at få et gasfyr installeret i dit hjem, vil det ikke kun være en god beslutning økonomisk, det er også en miljøvenlig installation. Gaskedler er fordelagtige at anvende grundet deres såkaldte modulationsområde og kondenserende drift. Her udnyttes naturgassen til fulde, således at man får overført den fulde energi til selve varmeanlægget og derved holder det inde i boligen.​

Hvad koster et nyt gasfyr?

Den nøjagtige pris på et gasfyr er individuel og afhænger af flere forskellige parametre. Det afhænger blandt andet af, hvilken type gasfyr du ønsker at få installeret. Her hos os er vi dog ikke blege for at give et godt tilbud, uanset hvilken ny service du skal have udført. 

Selvom vi sigter mod at være en billig vvs-installatør, er kvaliteten af det udførte arbejde altid høj. Vi er desuden medlem af Arbejdsgiverne, som har oprettet en VVS-garantiordning samt Ankenævnet for VVS-installationer. Dette er din sikkerhed for, at du altid bliver tilfreds med resultaterne af vores arbejde.

​Kontakt os for at høre mere

Ønsker du at høre mere om vores priser samt dine muligheder for at få et gasfyr installeret, så er du velkommen til at kontakte os allerede i dag. Hos os står vi altid klar til at hjælpe, hvor der er brug for det.

Vi kan kontaktes på telefon 74 56 83 18 eller på mail mail@frorupsmed.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Hvordan fandt du frem til Frørup Smede & Maskinforretning


Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Samarbejdspartner​

Frørup smed & Maskinforretning ApS​

Frørupvej 16, 6070 Christiansfeld