Salg af pillefyr og service af flisfyr

​Hos Frørup Smede- og Maskinforretning tilbyder vi salg af pillefyr, service af pillefyr samt service af flisfyr. Vi kan også hjælpe dig med installation af stokerfyr og pillefyr professionelt, så du kan spare penge på din varmeregning med en varmeløsning, der ofte er billigere i drift. Udover montering af eksempelvis Hargassner fyr, stokerfyr og pillefyr, hjælper vi dig også, med reparation af pillefyr, reparation af stokerfyr, pillefyr service, service af flisfyr og stoker service. Med base i Christiansfeld hjælper vi private og erhverv her, samt i Haderslev, Kolding og omegn.

Vi lytter til dine tanker og behov. Vi giver professionel vejledning i håndtering og vedligeholdelse af Hargassner fyr og de to typer varmefyr, og sikrer os altid, at du bliver tilfreds med dit nye stokerfyr eller pillefyr.

Service af pillefyr og stokerfyr m.fl.

Hargassner fyr og fyr af andre fabrikater, findes i mange forskellige prisklasser, og vi sælger fyr i begge ender af skalaen med hensyn til kvalitet, driftssikkerhed, størrelse, prisleje og ikke mindst, de forskellige mærkers krav til løbende rengøring og service. Der er, som oftest en stor sammenhæng mellem pris og kvalitet, og jo dyrere fyret er, jo mindre service kræver det. Produkter såsom Hargassner fyr, skal højst bruge service af pillefyr, flisfyr eller stokerfyr service en gang om året eller sjældnere, mens billigere pillefyr, kræver eftersyn mindst en gang om året.

Vi er dog sikre på, at du altid kan finde et stoker- eller pillefyr i vores store udvalg, som passer til dit opvarmningsbehov. De mange forskellige stokerfyr og pillefyr, som du kan vælge imellem, sikrer, at du vil kunne finde et pille- eller stokerfyr hos os. Vi leverer løsninger til både private, skoler, landbruget og industrien. Er du i tvivl om, om du har behov for pillefyr service? Ring til os og få afklaret dit behov.

Stokerfyr service og reparation

Vi udfører stokerfyr service, og reparation af stokerfyr i Sønderjylland. Desuden sælger vi disse stokerfyr, og monterer dem naturligvis også for dig. Et stokerfyr, er et fyr, der fyrer med træflis og andre grove, men små brændselsgenstande, som korn, flis og træpiller. Ønsker du et nyt stokerfyr som både fungere som pillefyr og flisfyr eller er det ved at være tid til service af flisfyr, er vi din ekspert på området. Vi kan også hjælpe med reparation af flisfyr.

Service af flisfyr og reparation af pillefyr

Udover at beskæftige os med stokerfyr og kombifyr, tilbyder vi også montering af pillefyr, og pillefyr eftersyn. Et pillefyr, kan som oftest kun fyre med træpiller, som også er den mest populære brændsel, da det både er miljøvenligt og den billigste løsning. Desuden er træpiller, også den lettest tilgængelige type af biobrændsel, hvorfor det også er meget populært hos private.

Når du skal have nyt pillefyr, er det vigtigt at købe den rigtige model fra starten. Her kan vi hjælpe dig med gode råd og vejledning vedrørende behov for pillefyret, samt vedligeholdelse. Når vi udfører et service af flisfyr eller pillefyr eller et årligt eftersyn, omfatter dette både justering af anlægget, kontrol af elektroniske komponenter, rensning af ovnen, tømning af aske og eventuel reparation af pillefyret.​

​Kontakt os for salg af pillefyr og servicebesøg

Kunne du tænke dig at få en mere miljøvenlig varmeløsning, og samtidig opnå store besparelser på varmeregningen? Vi hjælper med montering. service og salg af pillefyr og flisfyr. 

Kontakt os på telefon 74 56 83 18 for at benytte vores store erfaring, til at blive vejledt i, hvad der er det rigtige valg, når det kommer til flisfyr, pillefyr og stokerfyr. Kontakt os ligeledes, for at få en tid til stokerfyr service og pillefyr service. Vi kan naturligvis også hjælpe dig service af din varmepumpe og med oliefyrsservice eller gasfyrsservice, hvis du har et olie- eller gasfyr.

Du er også velkommen til at skrive til os på e-mail mail@frorupsmed.dk, for at få en tid til service af pillefyr eller reparation af stokerfyr. Vi står altid klar til at besvare dine spørgsmål og vejlede dig og giver dig gerne et uforpligtende tilbud. Vælg pillefyr eller stokerfyr - det ansvarlige valg.

 
 
 
 
Hvordan fandt du frem til Frørup Smede & Maskinforretning


Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Frørup smed & Maskinforretning ApS​

Frørupvej 16, 6070 Christiansfeld