​Vandrensning – til den renere hverdag

​Rent vand er vigtigt og giver en mere miljøvenlig tilværelse. For mange anses vandet renlighed som en selvfølge, men vandet skal oftest renses, før det kan bruges. Hos Frørup Smede- og Maskinforretning ApS hjælper vi med vandrensning, så du kan få vand, der er klart og smager godt.

Høj kvalitet af vandrensning

Den store alsidighed er en af vores forcer, og den går vi heller ikke på kompromis med, når det gælder vandrensning. Vi tager os af både private og erhvervsfolk, og ligegyldigt i hvilken situation du befinder sig, så lover vi arbejde i højeste kvalitet. 

Vi står for dimensionering, og hvis der er behov for en rensning af vandet for jern og mangan, så udfører vi også dette.

​Alt sammen i samarbejde med førende producenter af vandrensningsanlæg. Når arbejdet er udført, sørger vi naturligvis for serviceeftersyn og reparation af vandrensning og grundvandspumper.

Kontakt os gerne og hør mere

Vi hos Frørup Smede- og Maskinforretning ApS hører gerne fra dig i forbindelse med din vandrensning. Vi står gerne klar med et uforpligtende tilbud eller blot en snak om, hvilket problem du oplever med vandet i din dagligdag. 

Kontakt os på telefon 74 56 83 18 for hjælp til vandrensning. Du kan også skrive til os på e-mail mail@frorupsmed.dk. Vi har kontor i Christiansfeld og står med hjælp til alle i hele Sønderjylland

Frørup Smede og Maskinforretning ​| Frørupvej 16 | 6070 Christiansfeld | ​Telefon: 74 56 83 18​​