Oliefyrsservice af erfarne fagspecialister

Hos Frørup Smede & Maskinforretning tilbyder vi oliefyrsservice i Haderslev og kolding, af erfarne fagspecialister. Siden 1972 har vi serviceret private boligejere med eftersyn af alle typer oliefyr, samt reparation af oliefyr. Er det ved at være på tide, at få set dit oliefyr efter, er vi klar til at hjælpe.

Vi forhandler Elektroenergy oliefyr, som er et oliefyr i høj kvalitet, der kan holde i rigtig mange år. Vi servicerer dem naturligvis også selv, så du kun skal henvende dig et sted, hvad angår køb og oliefyrsservice. Kontakt os endelig, hvis du har brug for et servicebesøg.

Grundig oliefyrsservice af alle typer oliefyr

Mange steder må man ikke sætte nye oliefyr op, hvorfor vi oftest servicerer eksisterende oliefyr af alle typer. Det er en meget sikker drift og opvarmningsform, som er let vedligeholdt, hvis der bliver udført eftersyn med jævne mellemrum. 

Vi er grundige i alle henseender, når det kommer til professionel oliefyrsservice, så du kan vide dig sikker på kvaliteten af vores arbejde. Er det vigtigt for dig, at du har med en erfaren ekspert at gøre, som forstår sig på alle slags oliefyr, er vi den rette til jobbet. Vi tilbyder faste serviceaftaler, så du aldrig skal spekulere på, om dit oliefyr virker optimalt. Det sikrer vi os, at det gør, og tjekker løbende op på driften.

Åbningstider i butikken er:

Mandag-Torsdag: 7.30-16.00

Fredag: 7.30-15.00​

Ring for nærmere aftale og tilbud

Skal vi tage en uforpligtende samtale om dine muligheder for oliefyrsservice, eller vil du have et tilbud? Kontakt os på telefon 74 56 83 18. Vi yder også rådgivning vedrørende varmeløsninger og kan også udskifte dit oliefyr til en mere moderne, energisparende og billigere varmekilde. 

Læs eksempelvis mere om pillefyr og varmepumper. Du er også meget velkommen til, at skrive til os på mail@frorupsmed.dk, hvis du har spørgsmål eller andet.

 
 
 
 
Hvordan fandt du frem til Frørup Smede & Maskinforretning


Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Frørup smed & Maskinforretning ApS​

Frørupvej 16, 6070 Christiansfeld