Stålprofiler i mål lige efter dine ønsker

Hos Frørup Smede og Maskinforretning står vi klar til at hjælpe dig med stålprofiler i særlige mål efter dine behov. Som smedeværksted har vi det rette værktøj, hvilket gør os i stand til at fremstille mange former for stålprofiler. Vi har base i Christiansfeld, men servicerer også gerne kunder i Haderslev, Kolding og omegn.

Vi er en smed med mere end 40 års erfaring inden for faget. Virksomheden har nemlig eksisteret siden 1972, hvor den med tiden er vokset både på medarbejderfronten såvel som i opgaveomfang. Kendetegnende for firmaet er, at vi altid har haft fokus på at udvikle og udvide vores kompetencer, hvilket har medført, at vi i dag er meget mere end blot et smedeværksted.

Stor erfaring med klip og bukning af diverse stålprofiler

Stålprofiler er gavnlige i mange forskellige henseender. De kan eksempelvis bruges i forbindelse med opsættelse af gipsvæg eller fungere som stålbjælke. Vi tilbyder både rustfri og galvaniserede stålprofiler i de ønskede mål. 

Vores store erfaring i branchen har tillagt os brede kompetencer, hvorfor vi er i stand til at løse både store og små opgaver. Vi varetager alle opgaver inden for klip og bukning af stålprofiler. På værkstedet har vi en pladesaks og en kantbukkemaskine med en kapacitet på tre meter og 160 tons. Med maskinen kan vi bukke store plader i fuld længde på op til seks millimeter. Derudover kan vi bukke tynde plader helt sammen.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Står du og mangler stålprofiler i særlige mål, så er du altså kommet til det rette sted. Vi hjælper nemlig gerne med fremstillingen af stålprofiler lige efter dine ønsker. Hos os er der garanti for høj kvalitet, men lave priser.

Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud, så er du velkommen til at kontakte os på telefon 74 56 83 18 eller på mail mail@frorupsmed.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. 

 
 
 
 
Hvordan fandt du frem til Frørup Smede & Maskinforretning


Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Frørup smed & Maskinforretning ApS​

Frørupvej 16, 6070 Christiansfeld