Genvex anlæg sikrer et godt indeklima

Hos Frørup Smede og Maskinforretning tilbyder vi Genvex anlæg samt montering af Genvex-ventilation til fornuftige priser i boliger, institutioner og erhvervsbygninger. Vi ved nemlig, hvor vigtigt det er at have en god boligventilation, og derigennem et godt indeklima. Vores forretning ligger i Christiansfeld, mellem Haderslev og Kolding, og vi kører også gerne ud til kunder uden for disse områder.

Indeklimaet i enhver bygning bør altid være optimalt. Normalvis kræver et sundt indeklima, at du lufter ud flere gange i løbet af en dag. Dog kan dette være svært at huske, hvorfor boligventilation med et Genvex-ventilationsanlæg er en god løsning. 

Dette ventilationssystem fjerner allergener som støv og pollen fra den friske luft i bygningen, mens varmen fra den luft, der fjernes fra rummet, bliver udnyttet. Det er også muligt at få Genvex anlæg med varmepumpe.

Vi dimensionerer, monterer og indregulerer Genvex anlæg

I vores forretning har vi stor erfaring med Genvex anlæg, hvorfor vi både kan tilbyde aircondition samt dimensionering, montering, indregulering og service af anlægget. Vi kan altså ordne det hele for dig, så du kan få god ventilation og et sundt indeklima. Et dårligt indeklima kan føre til skimmelsvamp og husstøvmider, der kan ødelægge enhver bygning, og som ikke er godt for dit helbred.

Derfor er det vigtigt, at du sørger for tilstrækkelig ventilation og at indeklimaet er godt i din bolig såvel som på din arbejdsplads.

Hvad koster et Genvex anlæg?

Vi står altid klar til at hjælpe kunder til et bedre indeklima. Med et Genvex anlæg, til en fornuftig pris, sikres du, at luften omkring dig altid er frisk. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på komplet montering og installation af Genvex anlæg til dig.

Desuden udnytter anlægget med varmegenvinding den varme, der allerede er i rummet, så du kan spare penge på varmeregningen.

Lyder dette som noget for dig, kan du kontakte os på telefon 74 56 83 18 eller på mail mail@frorupsmed.dk. Du er også velkommen til at udfylde formularen her på siden, og så vender vi tilbage med mere information

 
 
 
 
Hvordan fandt du frem til Frørup Smede & Maskinforretning


Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Frørup smed & Maskinforretning ApS​

Frørupvej 16, 6070 Christiansfeld