​Zero Turn Rider med stor kapacitet og smidig manøvrering

Hos Frørup Smede- og Maskinforretning ApS i Sønderjylland har vi et stort udvalg af havetraktorer såsom Zero Turn Rider fra Cub Cadet. 

Fordelen ved en Zero Turn Rider er, at den har en meget stor kapacitet i forhold til andre havetraktorer og frontklippere i samme størrelse.

En Cub Cadet Zero Turn Rider er nem og billig i drift

​En Zero Turn Rider har en lynhurtig og smidig manøvrering. Samtidig er der nem af- og påstigning, og der er ingen brug af pedaler. Du kan vælge imellem sideudkast og bioklip. Der er endvidere mulighed for at efterhænge en vogn eller et redskab.

Havetraktoren har et lavt brændstofforbrug, og den drives af en 2-cylindret motor fra Kawasaki Heavy Industries. Den er udstyret med tre rotorer, hvilket blandt andet sikrer, at der ikke kommer striber i græsset, når knivene bliver slidte. Der er i det hele taget tale om en Zero Turn Rider fra Cub Cadet, som er driftssikker og stiller minimale krav til vedligeholdelse.​

Ring for at høre om vores udvalg af havetraktorer

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om vores udvalg af havetraktorer, og om fordelene ved at vælge en Zero Turn Rider fra Cub Cadet.

Ring til os på telefon 74 56 83 18 eller send en mail til mail@frorupsmed.dk​. Du kan også komme forbi for at se havetraktoren.

 
 
 
 
Hvordan fandt du frem til Frørup Smede & Maskinforretning


Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Samarbejdspartner​

Frørup smed & Maskinforretning ApS​

Frørupvej 16, 6070 Christiansfeld