Landbrugsmaskiner sælges, serviceres og repareres

Hos Frørup Smede- og Maskinforretning tilbyder vi servicering, salg og reparation af forskellige typer af landbrugsmaskiner. Vi befinder os mellem Haderslev og Kolding, hvor vi altid står klar til at hjælpe kunder fra forskellige dele af landet.

Denne forretning har eksisteret siden 1972, hvorfor vi gennem årene har tilegnet os brede kompetencer indenfor faget.

​Du kan derfor trygt vælge os som din næste samarbejdspartner, da vi har den rette erfaring og viden til at ordne diverse landbrugsmaskiner.

​Vi er desuden medlem af Arbejdsgiverne, hvilket er din sikkerhed for, at arbejdet er veludført.

Alle mærker og typer af landbrugsmaskiner er velkomne

Vores maskinforretning har speciale i ombygning af grise- og andre kreaturvogne, så de kommer til at passe til dine ønsker og behov. Ligeledes har vi specialiseret os i reparation og ombygning af have- og landbrugsmaskiner. Du må derfor aldrig holde dig tilbage med at kontakte os.

Vi kan klare enhver type opgave – både simple og mere komplicerede opgaver. Hos os kan vi både servicere, sælge og reparere traktorer og andre entreprenør- og landbrugsmaskiner. Ligegyldig hvilket mærke din landbrugsmaskine har, kan vi løse opgaven for dig.

Ring for at aftale nærmere

Lyder dette som noget for dig, så kontakt os med det samme. Hos os er nye såvel som tidligere kunder altid velkomne. Vi kan løse enhver opgave omhandlende landbrugsmaskiner, så vi kan stensikkert også hjælpe dig.

Du kan ringe til os på telefon 74 56 83 18 eller skrive til mail mail@frorupsmed.dk. Du kan også udfylde formularen her på siden, og så vender vi tilbage hurtigst muligt og finder en tid, der passer ind i din kalender.

 
 
 
 
Hvordan fandt du frem til Frørup Smede & Maskinforretning


Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Frørup smed & Maskinforretning ApS​

Frørupvej 16, 6070 Christiansfeld