Havemaskine-reservedele til de fleste mærker

Går du og mangler en særlig reservedel til din havemaskine? Så kan vi hos Frørup Smede- og Maskinforretning stensikkert hjælpe dig. 

Vi tilbyder nemlig et fint udvalg af havemaskine-reservedele. Vores forretning ligger lige mellem Haderslev og Kolding, hvor alle kunder altid er velkomne.​

Vi lagerfører remme og klippeknive til de fleste gængse mærker indenfor park- og havemaskiner. Der er altså nærmest garanti for, at vi har den havemaskine-reservedel, som du lige står og mangler.

​​Vi hjælper dig naturligvis også gerne med at finde ud af, hvilken reservedel din maskine mangler, hvis ikke du selv kan finde frem til det.

Vi tilbyder meget andet end havemaskine-reservedele

Hos os er ingen opgave hverken for stor eller for lille. Idet vores forretning har eksisteret siden 1972, har vi nemlig opbygget en stor viden og erfaring på området, så vi kan klare enhver opgave. Derfor tilbyder vi også service og reparation af alle typer havemaskiner.

Vores maskinforretning er medlem af Arbejdsgiverne, hvilket er din garanti for, at arbejdet er ordentligt udført. Du har således mulighed for at klage til ankenævnet, hvis ikke du er tilfreds med det udførte stykke arbejde. Hos os er du altså garanteret et godt resultat hver gang.

Kontakt os for mere information

Kunne du tænke dig at høre mere om vores udvalg af havemaskine-reservedele, er du altid velkommen til at kigge forbi vores forretning. Her vil vi gøre, hvad vi kan, for at finde den reservedel, du står og mangler.​​

Du kan også kontakte os på telefon 74 56 83 18 eller på mail mail@frorupsmed.dk. Du er også velkommen til at udfylde formularen her på siden, og så vender vi tilbage snarest muligt.

 
 
 
 
Hvordan fandt du frem til Frørup Smede & Maskinforretning


Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Samarbejdspartner​

Frørup smed & Maskinforretning ApS​

Frørupvej 16, 6070 Christiansfeld