Dyretransportvogne til landbrug og husdyrbrug​

Hos Frørup Smede- og Maskinforretning ApS i Sønderjylland forhandler vi dyretransportvogne til blandt andet landbrug, husdyrbrug og slagterier.

Alle vores dyretransportvogne overholder naturligvis alle gældende lovkrav i forbindelse med dyretransport af avls-, opformerings- og produktionsdyr. Og grisevognene er naturligvis godkendt til transport af SPF-grise.

Skræddersyede dyretransportvogne

​Vi lægger vægt på at kunne levere skræddersyede løsninger, som passer til kundernes ønsker og behov. Derfor kan vores dyretransportvogne tilpasses dine ønsker. De kan være op til 13,6 meter lange. Og du kan vælge imellem 2, 4 eller buggy-montering, men vi kan også levere dem med dolly-hjul.

Vores dyretransportvogne har hydraulisk trukket ventilation, og de kan leveres med filterløsninger. Der er placeret et visuelt rumtermometer på forsmækken, så du kan bevare overblikket.​Du kan vælge imellem lift, læssebagsmæk eller luge i bagenden. Der er endvidere mulighed for ekstraudstyr såsom læssebagsmæk med trådløs fjernbetjening, bakkamera og arbejdslys.

Vi tager gerne en drøftelse om dine særlige behov

Kontakt os for at få en drøftelse om dine ønsker og vores løsningsforslag. Vi bygger gerne dyretransportvogne op fra bunden, hvis det er nødvendigt. Vi står naturligvis klar med professionel rådgivning og hjælp, så du kan få den mest optimale løsning til dit landbrug og husdyrbrug. Ring til os på telefon 74 56 83 18 eller send en mail til mail@frorupsmed.dk for at høre mere.

 
 
 
 
Hvordan fandt du frem til Frørup Smede & Maskinforretning


Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Frørup smed & Maskinforretning ApS​

Frørupvej 16, 6070 Christiansfeld