Vølund varmepumper eller danfoss varmepumper lukker solvarme ind

Hos Frørup Smede- og Maskinforretning i Sønderjylland, mellem Haderslev og Kolding, har vi specialiseret os i Danfoss varmepumper og Vølund varmepumper. Dermed får du en kompetent samarbejdspartner, der kan stå inde for leverandørerne, og leverer varmepumpeservice til luft til luft varmepumper, såvel som luft til vand. 

Når du benytter os som leverandør og installatør af varmepumper, får du altså gode varmepumper, med høj driftsikkerhed, og professionel service.

Gratis energi fra jordvarmepumper

​Varmepumper er moderne teknologi, der laver "gratis" energi ud af solens stråler, som er vores største naturressource. Der er naturligvis nogle driftsomkostninger i forbindelse med driften af en varmepumpe, men de er meget lave, sammenlignet med andre varmeløsninger. Dertil kommer, at investeringen hurtigt bliver tjent hjem igen, i besparelser på varmeregningen.

Vølund varmepumper og Danfoss varmepumper, kan være baseret på luft eller jord. Jordvarmepumper har den højeste effektivitet, men kræver, at der er et areal til nedgravning af væskefyldte slanger, der kan udnytte den oplagrede energi i det øverste jordlag. Der nedgraves normalt mellem 5-800 meter slange til et almindeligt parcelhus.

God energiudnyttelse gennem luft eller vand

Den anden type varmepumpe er baseret på luft til vand, eller luft til luft, som trækker energi ud af den udvendige luft og bruger energien til at opvarme brugsvand og radiatorvand i tilfældet af luft-til-vand varmepumper. En luft til vand-varmepumpe fra Danfoss eller Vølund, har lidt større driftsomkostninger end en jordvarmepumpe. 

Vølund varmepumper og Danfoss varmepumper med luft til luft teknologi, trækker ligeledes energi fra luften udendørs, og skyder opvarmet luft ud igen, i huset, med en varmeblæser. Effekten af både Danfoss varmepumper og Vølund varmepumper, er meget højere end andre varmeløsninger, med en avanceret teknologi, der kan benytte energien fra luften helt ned til -20 grader. 

Den energieffektive varmepumpe fra Vølund eller Danfoss, kan give dig store besparelser på varmeregningen, med en miljørigtig løsning, der giver dig et opvarmet hus, med en brændselsløs varmekilde.

Tilbud på varmepumpe fra Danfoss eller Vølund

​Udbuddet af luft til vand-varmepumper og luft til luft-varmepumper er stort, og de fås i mange kvaliteter og til forskellige priser. Vi anbefaler og forhandler Danfoss varmepumper, Gastech varmepumper og Vølund varmepumper. Dette skyldes, at servicen fra leverandørernes side, er i topklasse, og det er altid muligt, at fremskaffe reservedele og komponenter. Selvom disse varmepumper, er meget driftsikre, er det rigtig rart, at kunne finde de rigtige dele, ved en eventuel reparation af pumpen. 

Kontakt os på telefon, 74 56 83 18 for at høre mere om montering af varmepumper fra Vølund eller Danfoss og service heraf. Har du spørgsmål vedrørende varmepumper er du altid velkommen til at skrive til os på e-mail mail@frorupsmed.dk

Har du ligeledes brug for vejledning i den mest optimale type og model af varmepumpe, lige netop til dig, står vi også altid klar ved telefonen. Vil du have et tilbud på en Danfoss varmepumpe eller en Vølund varmepumpe, så kontakt vores vvs-installatør allerede i dag.

​Kontakt

 
 
 
 
Hvordan fandt du frem til Frørup Smede & Maskinforretning


Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Frørup Smede og Maskinforretning ​| Frørupvej 16 | 6070 Christiansfeld | ​Telefon:74 56 83 18