Pillefyr service og stokerfyr service samt montering

​Hos Frørup Smede- og Maskinforretning, i mellem Kolding og Haderslev, hjælper vi dig med installation af stokerfyr og pillefyr professionelt, så du kan spare penge på din varmeregning med en varmeløsning, der ofte er billigere i drift. Udover montering af stokerfyr og pillefyr, hjælper vi dig også, med reparation af pillefyr, reparation af stokerfyr, servicering af pillefyr og stoker service.

Desuden lytter vi til dine tanker og behov. Vi giver professionel vejledning i håndtering og vedligeholdelse af de to typer varmefyr, og sikrer os altid, at du bliver tilfreds med dit nye stokerfyr eller pillefyr.

Et stort udvalg af forskellige pillefyr og stokerfyr

Der findes fyr i mange forskellige prisklasser, og vi sælger fyr i begge ender af skalaen med hensyn til kvalitet, driftsikkerhed, størrelse, prisleje og ikke mindst, de forskellige mærkers krav til løbende rengøring og service. Der er, som oftest en stor sammenhæng mellem pris og kvalitet, og jo dyrere fyret er, jo mindre service kræver det. Nogen skal højst bruge pillefyr service eller stokerfyr service en gang om året eller sjældnere, mens billigere pillefyr, kræver eftersyn mindst en gang om året.

Vi er dog sikre på, at du altid kan finde et stoker- eller pillefyr i vores store udvalg, som passer til dit opvarmningsbehov. De mange forskellige stokerfyr og pillefyr, som du kan vælge i mellem, sikrer, at du vil kunne finde et pille- eller stokerfyr hos os. Vi leverer løsninger til både private, skoler, landbruget og industrien. Er du i tvivl om, om du har behov for pillefyr service? Ring til os og få afklaret dit behov.

Stokerfyr service og reparation

Vi udfører stokerfyr service, og ​reparation af stokerfyr i Sønderjylland. Desuden sælger vi disse stokerfyr, og monterer dem naturligvis også for dig. Et stokerfyr, er et fyr, der fyrer med træflis og andre grove, men små brændselsgenstande, som korn og træpiller. Ønsker du et nyt stokerfyr eller er det ved at være tid til stokerfyr service, vi er din ekspert på området.​

Pillefyr service og reparation af pillefyr

Ud over, at beskæftige os med stokerfyr og kombifyr, ​tilbyder vi også montering af pillefyr, og pillefyr eftersyn. Et pillefyr, kan som oftest kun fyre med træpiller, som også er den mest populære brændsel, da det både er miljøvenligt og den billigste løsning. Desuden er træpiller, også den lettest tilgængelige type af biobrændsel, hvorfor det også er meget populært hos private. 

Når du skal have nyt pillefyr, er det vigtigt, at købe den rigtige model fra starten. Her kan vi hjælpe dig, med gode råd og vejledning vedrørende behov for pillefyret, samt vedligeholdelse. Når vi udfører et pillefyr servicebesøg eller årligt eftersyn, omfatter dette både, justering af anlægget, kontrol af elektroniske komponenter, rensning af ovnen, tømning af aske og eventuel reparation af pillefyret.

Kontakt os for servicebesøg og salg af pillefyr

Kunne du tænke dig, at få en mere miljøvenlig varmeløsning, og samtidig opnå store besparelser ​på varmeregningen? Kontakt os på telefon 74 56 83 18​ for at benytte vores store erfaring, til at blive vejledt i, hvad der er det rigtige valg, når det kommer til pillefyr og stokerfyr. Kontakt os ligeledes, for at få en tid til stokerfyr service og pillefyr service. Vi kan naturligvis også hjælpe dig med oliefyrservice, hvis du har et oliefyr.

Du er også velkommen til at skrive til os på e-mail mail@frorupsmed.dk, for at få en tid til servicering af pillefyr eller reparation af stokerfyr. Vi står altid klar til, at besvare dine spørgsmål og vejlede dig. Vælg pillefyr eller stokerfyr - det ansvarlige valg.

images[8]

​Kontakt

 
 
 
 
Hvordan fandt du frem til Frørup Smede & Maskinforretning


Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Frørup Smede og Maskinforretning ​| Frørupvej 16 | 6070 Christiansfeld | ​Telefon:74 56 83 18