Jordvarme fremtidssikrer husets varmeforsyning​

​Hos Frørup Smede- og Maskinforretning ApS i Sønderjylland har vi stor ekspertise i jordvarme. Samtidig sætter vi en ære i at levere kvalitet og god service. Vi er med andre ord en kompetent leverandør og installatør af jordvarme.

Ingen rengøring og vedligeholdelse af jordvarme

​Der er mange fordele ved jordvarme udover den store besparelse på varmeregningen. Der er for eksempel ingen løbende rengøring og vedligeholdelse. Der er heller ingen manuel håndtering af brændsel. Derudover er der tale om grøn energi med en høj COP-værdi.

Jordvarme bliver også kaldt jord til vand-varmepumper, og det kan opvarme både brugsvand og radiatorvand. Det er i øvrigt en optimal varmekilde til gulvvarme, og det arbejder godt sammen med solceller.

Jord til vand-varmepumper er også en fremtidssikring af husets varmeforsyning, og derfor medfører det altid en værdiforøgelse af ejendommen.

Der er med andre ord tale om en driftssikker varmeforsyning på både kort og lang sigt. Du kan naturligvis se driftsstatus på internettet, ligesom du kan fjernstyre det.

Det er nødvendigt, at du har et større areal til nedgravning af slanger i forbindelse med din jordvarme. Vi nedgraver normalt 5-800 meter slange til et parcelhus. 

Alternativet er luft til vand-varmepumper, hvis det ikke er muligt at nedgrave slanger. 

Det er en smule dyrere i driftsomkostninger, men stadig billigt. Du kan læse mere om luft til vand-varmepumper her.

Kontakt os for at høre mere om jordvarmeanlæg

​Vi anbefaler jordvarmepumper fra Danfoss, Gastech og Vølund. Du kan kontakte os på telefon 74 56 83 18 eller på e-mail mail@frorupsmed.dk for at høre mere om jordvarme.​

Frørup Smede og Maskinforretning ​| Frørupvej 16 | 6070 Christiansfeld | ​Telefon: 74 56 83 18​​