Varmepumper lukker solens varme ind i hjemmet​

Hos Frørup Smede- og Maskinforretning ApS i Sønderjylland har vi specialiseret os i varmepumper. Dermed får du en kompetent samarbejdspartner, der sætter en ære i arbejdet, men også i den gode service, når du benytter os som leverandør og installatør af varmepumper.

Gratis energi fra luften til varmepumper

​Varmepumper er en moderne teknologi, der laver gratis energi ud af solen, som er vores største naturressource. Der er naturligvis nogle driftsomkostningerne, men de er meget lave. Dertil kommer, at investeringen hurtigt bliver tjent hjem i besparelser på varmeregningen.

Varmepumper kan være baseret på luft eller jord.  Jordvarme har den bedste efektivitet, men  kræver, at der er et  areal til nedgravning af slanger.​

 Der nedgraves normalt 5-800 meter slange til et parcelhus.

​Den anden type er baseret på luft til vand, og det trækker energi ud af den udvendige luft og bruger energien til at opvarme brugsvand og radiatorvand. En luft til vand-varmepumpe har lidt større driftsomkostninger end en jordvarmepumpe.

Få et tilbud på en pumpe fra Danfoss, Gastech og Vølund

​Udbuddet af luft til vand-varmepumper er stort, og de fås i mange kvaliteter og til forskellige priser. Vi anbefaler og forhandler pumper fra Danfoss, Gastech og Vølund.

​Kontakt

 
 
 
 
Hvordan fandt du frem til Frørup Smede & Maskinforretning


Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Frørup Smede og Maskinforretning ​| Frørupvej 16 | 6070 Christiansfeld | ​Telefon:74 56 83 18