Varmepumper lukker solens varme ind i hjemmet​

Hos Frørup Smede- og Maskinforretning ApS i Sønderjylland har vi specialiseret os i varmepumper. Dermed får du en kompetent samarbejdspartner, der sætter en ære i arbejdet, men også i den gode service, når du benytter os som leverandør og installatør af varmepumper.

Gratis energi fra luften til varmepumper

​Varmepumper er en moderne teknologi, der laver gratis energi ud af solen, som er vores største naturressource. Der er naturligvis nogle driftsomkostningerne, men de er meget lave. Dertil kommer, at investeringen hurtigt bliver tjent hjem i besparelser på varmeregningen.

Der findes to typer af varmepumper. Den ene type er baseret på jord til vand, også kaldet for jordvarme, som vi omtaler et andet sted på hjemmesiden. Jordvarme er det billigste, men det kræver, at der er et større areal til nedgravning af slanger.​


​Samtidig skal du være indstillet på, at vi skal grave haven op. Der nedgraves normalt 5-800 meter slange til et parcelhus.

​Den anden type er baseret på luft til vand, og det trækker energi ud af den udvendige luft og bruger energien til at opvarme brugsvand og radiatorvand. En luft til vand-varmepumpe har lidt større driftsomkostninger end en jordvarmepumpe.

Få et tilbud på en pumpe fra Danfoss, Gastech og Vølund

​Udbuddet af luft til vand-varmepumper er stort, og de fås i mange kvaliteter og til forskellige priser. Vi anbefaler og forhandler pumper fra Danfoss, Gastech og Vølund.

Kontakt os på telefon 74 56 83 18 eller på mail@frorupsmed.dk for at aftale et uforpligtende tilbud samt en professionel rådgivning og vejledning om varmepumper.

Frørup Smede og Maskinforretning ​| Frørupvej 16 | 6070 Christiansfeld | ​Telefon: 74 56 83 18​​