Pillefyr og stokerfyr nedsætter din varmeregning​

​Hos Frørup Smede- og Maskinforretning ApS i Sønderjylland hjælper vi dig med stokerfyr og pillefyr på en kvalitetsrig måde, så du kan spare penge på din varmeregning. 

Desuden lytter vi til dine tanker og behov. Vi giver professionel vejledning og sikrer os altid, at du bliver tilfreds med dit nye stokerfyr og pillefyr.

Et stort udvalg af forskellige pillefyr og stokerfyr

Vi bruger kun de bedste stokerfyr og pillefyr på markedet. Derved går vi ikke på kompromis med kvaliteten. Dog er vi sikre på, at du altid kan finde et pille- og stokerfyr i vores store udvalg, som også du vil kunne bruge.

De mange forskellige stokerfyr og pillefyr, som du kan vælge imellem, sikrer, at du vil kunne finde et brugbart pille- og stokerfyr hos os, uanset om du bor i parcelhus, villa eller på en gård. 

Derved vil du kunne opnå store besparelser på dit varmeforbrug, og dertil kommer, at dit hjem bliver mere miljøvenligt.

De fleste mennesker har en begrænset viden om de forskellige muligheder med stokerfyr og pillefyr. Det har vi forståelse for hos Frørup Smede- og Maskinforretning ApS. 

Derfor står vi altid klar til en uforpligtende drøftelse, hvor vi besvarer dine spørgsmål. Samtidig benytter vi vores store erfaring til at råde og vejlede dig i at tage det rette valg.

Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud

​Vi kan kontaktes på telefon 74 56 83 18 eller på e-mail mail@frorupsmed.dk. Vi kommer gerne ud på en besigtigelse med henblik på at udarbejde et uforpligtende tilbud på et nyt stokerfyr og pillefyr.​

Frørup Smede og Maskinforretning ​| Frørupvej 16 | 6070 Christiansfeld | ​Telefon: 74 56 83 18​​