Silhorko er førende inden for vandbehandlingsanlæg

​Hos Frørup Smede- og Maskinforretning ApS i Sønderjylland tilbyder vi installation og vedligeholdelse af vandbehandlingsanlæg fra Silhorko. Vi samarbejder med førende producenter, når vi arbejder med Silhorko for blandt andet vandforsyninger, institutioner og industri samt for private.

Private kan have behov for vandbehandlingsanlæg, hvis de ikke har adgang til et fælles vandværk, men det kan også være husdyrbrug og lignende, som benytter egen boring til at hente grundvand op til privat og kommerciel brug.

Jern, mangan og aggressiv kulsyre fjernes af Silhorko

​Silhorko giver mulighed for rensning for blandt andet jern, mangan og aggressiv kulsyre i vand. Vi kan i den forbindelse tilbyde individuelle løsninger med råvandsanalyse, vedligeholdelse og udskiftning af filtergrus samt justering og indregulering af returskyl.

Vi tilbyder råd og vedledning i forbindelse med etablering af vandbehandlingsanlæg fra Silhorko, hvis der er behov for rensning af vandet for blandt andet jern og mangan. Vi servicerer også grundvandspumper og andet udstyr.

Kontakt os for at få mere at vide om vandbehandlingsanlæg

​Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker råd og vejledning om vandbehandlingsanlæg fra Silhorko, og hvis du ønsker at få et uforpligtende tilbud på installation, reparation eller vedligeholdelse.

Kontakt os på telefon 74 56 83 18 for at aftale yderligere. Du kan også sende en mail til mail@frorupsmed.dk.​

Frørup Smede og Maskinforretning ​| Frørupvej 16 | 6070 Christiansfeld | ​Telefon: 74 56 83 18​​