Frørup Smede og Maskinforretning​

Stålprofiler i de mål, der passer til dine behov

Står du og mangler stålprofiler i nogle helt særlige mål? Så kan vi hos Frørup Smede- og Maskinforretning hjælpe dig.

​Vi har nemlig det rette værktøj, der gør os i stand til at fremstille stålprofiler i præcis de mål, der passer til dine behov. Vi befinder os mellem Kolding og Haderslev, hvor alle kunder er velkomne.

Vores virksomhed har eksisteret siden 1972, og sidenhen er den vokset både på medarbejderfronten og i opgaveomfang. Vi har gennem årene haft fokus på at udvikle og udvide vores kompetencer, så vi i dag er meget mere end blot et smedeværksted.

Vi har stor erfaring med klip og bukning af stålprofiler

Vores store erfaring i branchen har givet os brede kompetencer. Vi er derfor behjælpelige med både store og små opgaver.

Du må derfor aldrig tøve med at kontakte os, hvis du mangler hjælp til enten smede- eller maskinarbejde.

Du må altså aldrig tøve med at kontakte os, hvis du mangler hjælp til enten smede- eller maskinarbejde.

Vi tilbyder klip og bukning af stålprofiler, andet stål og aluminiumsplader. Vi er nemlig i besiddelse af en pladesaks og en kantbukkemaskine med en kapacitet på 3 meter og 160 tons.

​Denne maskine er i stand til at bukke store plader i fuld længde på op til 6 millimeter. Vi kan desuden bukke tynde plader helt sammen.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Er du på udkig efter en kompetent smede- og maskinforretning, der kan hjælpe dig med at fremstille stålprofiler i de mål, som du mangler, står vi klar til at hjælpe dig. Hos os får du altid et resultat af høj kvalitet, men til en lav pris.

Kontakt os på telefon 74 56 83 18 eller på mail mail@frorupsmed.dk. Du kan også udfylde formularen her på siden, og så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud til dig.

Frørup Smede og Maskinforretning ​| Frørupvej 16 | 6070 Christiansfeld | ​Telefon:74 56 83 18