​Gelænder, trappe og andet smedearbejde

Hos Frørup Smede- og Maskinforretning ApS i Sønderjylland har vi lang og solid erfaring med alle former for smedearbejde, og vi kan således fremstille et skræddersyet gelænder af høj kvalitet. 

Vores kunder kan være alt fra private husejere til bygherrer og leverandører af altaner. Vi kan tilbyde alt fra et gelænder til trapper og beslag.

Individuelt fremstillet gelænder inklusiv montering

​Ethvert gelænder bliver fremstillet individuelt, så det bliver tilpasset kundens foretrukne stil og krav. Vi kan tilbyde mange forskellige stilarter, og gelænderet kan være malet, galvaniseret eller rustfrit.

Håndlister af træ er et oplagt valg til indvendige trapper i beboelser. Vi kan endvidere tilbyde glasfyldninger og andre moderne udtryk.​

Prisen for et gelænder er normalt inklusiv opmåling og montering, men vi kan altid tilbyde en løsning, som passer til dine ønsker og behov, uanset du er husejer, håndværker eller bygherre.

Vi kan udføre alle andre smedeopgaver såsom at lave trapper, beslag og alt andet til private hjem, erhverv og industri. Det kan være en samlet løsning, men det kan også være et enkelt element, som skal indgå i en anden helhed.

Ring for at høre mere om vores smedearbejde

​Hvis du har brug for at få lavet et gelænder eller få udført anden form for smedearbejde, så kan du kontakte os for at høre nærmere. Vi giver gerne råd og vejledning, inden du skal tage en endelig beslutning.

Du kan sende en mail til mail@frorupsmed.dk. Eller du kan ringe til os på telefon 74 56 83 18.

Frørup Smede og Maskinforretning ​| Frørupvej 16 | 6070 Christiansfeld | ​Telefon: 74 56 83 18​​